Filemaker

De basis: Filemaker

Filemaker is al ruim 20 jaar actief op het gebied van databasetechnologie. Sinds 1994 is het zelfs de kernactiviteit en opereert Filemaker als een van de topspelers op deze markt. Filemaker is een 100% dochter van Apple Computers.

 

 

Succesformule

De missie van Filemaker is het ontwikkelen van een gebruikersvriendelijke, krachtige databasetechnologie, waarmee klanten op een efficiënte en zinvolle wijze informatie kunnen beheren. Dat Filemaker hiermee een succesvolle formule in handen heeft, bewijzen de 5 miljoen licenties, die inmiddels wereldwijd zijn verkocht! Onder meer Coca Cola, Ikea, Nokia en Daimler-Chrysler kozen voor de kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid van Filemaker.

Technologie

Het hart van Filemaker - waarop de DataClip software is gebaseerd - is een zogenaamde relationele database. In zo'n database wordt de informatie die u wilt bewaren opgeslagen in verschillende bestanden, die 'onder de oppervlakte' met elkaar in verbinding staan. In vergelijking met veelgebruikte, enkelvoudige databases of spreadsheets, zijn de voordelen van een relationele database: - u hoeft gegevens niet langer op meerdere (werk)plekken bij te werken. Wat u invoert, bijvoorbeeld een adres van een klant, wordt centraal bewaard en is van iedere willekeurige DataClip-werkplek op te roepen. - meerdere gebruikers kunnen de beschikbare informatie gelijktijdig raadplegen en gebruiken. De marketingafdeling kan bijvoorbeeld nagaan, welke bestellingen de verkoopafdeling voor welke klanten al heeft verwerkt. Wel zo efficiënt! - beveiliging van informatie is eenvoudig. Dit geldt voor het toekennen van toegangsprivileges voor verschillende gebruikers (alleen geautoriseerde medewerkers hebben bijvoorbeeld inzage in de financiële en personeelsadministratie). Bovendien is het een prettig gevoel, eenvoudig back-ups te kunnen (laten) maken om gegevensverlies te voorkomen.

 

Nieuw nummer per 01 okt 09: T 0852 733 288 - info@dataclip.nl

Gebruikersvriendelijke, krachtige databasetechnologie.

 

 

 

Klik voor een vergroting:

Functioneel en effectief!