Modules

Leerlingadministratie
Agenda
Financiële administratie
KM administratie
TOP module
PDA module
Leerling module
Email module
Office module
SMS module
Planningsmodule

 

PDF Brochure RijAm

Maatwerk

Stelt u specifieke wensen en eisen aan uw administratief systeem, die niet standaard zijn opgenomen in RijAm? Dan heeft DataClip de expertise in huis om maatwerk te leveren. Aanpassingen of aanvullingen op de bestaande modules maken het mogelijk om Rijam naadloos te laten aansluiten op uw specifieke werkwijze. Uiteraard krijgt u bij zo'n verzoek altijd een vrijblijvende inventarisatie. De daadwerkelijke maatwerkopdracht wordt vervolgens tegen een vastgestelde prijs uitgevoerd. Bij DataClip komt u alleen voor plezierige verrassingen te staan!

 

Service

Aanschaf en implementatie van een administratief systeem is één, maar tijdige updates, probleemoplossing en ondersteuning is vaak een heel ander verhaal. DataClip streeft naar duurzame relaties, die zijn gebaseerd op wederzijds vertrouwen. Daarom leggen we een aantal afspraken vast in de vorm van een - optioneel - servicecontract. Binnen het kader van zo'n servicecontract zorgt DataClip voor een continue ondersteuning van uw software.

Hierbij kunt u denken aan:
- het ondersteunen van gebruikers (helpdesk)
- implementatie van updates
- en uiteraard het snel verhelpen van eventuele storingen.

Leerlingadministratie

De leerlingadministratie is een digitale versie van de leerlingkaart. Hierop worden natuurlijk de basisgegevens van de leerling bijgehouden. Maar ook vindt u hier de leskaart terug (die per email naar een leerling verstuurd kan worden) en heeft u de ruimte om examenaanvragen en resultaten bij te houden. Centraal staat het financiële overzicht, waarbij op overzichtelijke wijze per leerling de openstaande posten en betalingen getoond worden.

Agenda

Via de agenda houdt u alle afspraken (lessen, examens) bij. Natuurlijk heeft u ook de mogelijkheid andere activeiten in te plannen. Flexibiliteit staat voorop in de agenda. U bepaalt of u afspraken bijvoorbeeld boekt per 30, 50, 60 of 90 minuten. Ook het plannen van blokuren of afwijkende lestijden zijn geen probleem. RijAm zorgt voor een correcte (financiële) afwikkeling.

Financiële administratie

De financiële administratie is de betrouwbare spil waar RijAm op draait. De prijslijst in combinatie met het kasboek en de factuurmodule zorgen er voor dat alle kosten op de juiste wijze bij de leerling (of andere debiteur) in rekening worden gebracht en dat alle betalingen nauwkeurig vastgelegd worden. Indien de standaard factuurafdruk niet aan uw wensen voldoet kunt u een afdruk op maat laten maken. Exportmodules voor onder meer Exact, King en Snelstart zorgen voor een naadloze integratie met uw boekhouding.

KM-administratie

De KM-administratie biedt u de mogelijkheid om voor uw voertuigen de zakelijke (en privé) kilometers te registreren en een sluitende rittenadministratie te kunnen overleggen.

TOP module

Met de TOP module kunt u uw examenadministratie naadloos laten aansluiten op TOP. U kunt nieuwe aanvragen vanuit Rijam doorsturen naar TOP, in TOP aangekochte blokken reserveren in RijAm en automatisch de examenplanning van TOP laten doorboeken naar de leerlingkaart en de agenda.

PDA module

Op elke gewenst moment hebben uw instructeurs hun agenda bij de hand. Onderweg kunnen ze hun agenda beheren en leerlinggegevens bekijken. Het authorizatie-niveau is instelbaar per instructeur (eigen agenda/alle agenda's bekijken, afspraken kijken/wijzigen/verwijderen). Ideaal als u misverstanden wil voorkomen en telefoonverkeer wilt verminderen.

Leerling module

Geef uw leerlingen toegang tot de leerlingkaart via internet met deze module. Ze kunnen voortaan zelf controleren wanneer de volgende les gepland staat. Indien gewenst kan een leerling ook de rechten krijgen om zelf lessen te plannen.

Email module

Een geïntegreerd email programma in RijAm. Verstuurde mailtjes worden opgeslagen en zijn via de leerlingkaart altijd te controleren. Indien gewenst kan RijAm ook automatisch lesafspraken doorsturen naar een leerling, zodat deze altijd op de hoogte is van de juiste lesdatum en lestijd.

Office module

Uw geeft de voorkeur aan Microsoft Word en Excel voor de correspondentie met uw leerlingen en/of debiteuren. Met deze module en de meegeleverde sjablonen maakt u in een handomdraai persoonlijke brieven op basis van de gegevens die u heeft ingevoerd in RijAm. Natuurlijk blijft deze correspondentie zichtbaar op de leerlingkaart.

SMS module

Vanuit RijAm SMS berichtjes versturen. Ook de SMS berichten blijven bewaard in RijAm, zodat er laten geen misverstanden kunnen bestaan over verstuurde berichten.

Planningsmodule

Ideaal als u een centrale planning heeft op uw rijschool. U kunt kiezen voor een planning op basis van instructeurs, voertuigen of locaties. Dag, week, maandoverzichten zijn beschikbaar en natuurlijk worden controles uitgevoerd om dubbele boekingen te voorkomen.

Nieuw nummer per 01 okt 09: T 0852 733 288 - E info@dataclip.nl

DataClip kan RijAm perfect laten aansluiten op uw specifieke werkwijze.

 

 

 

Klik voor een vergroting:

Functioneel en effectief!