Producten en dienstverlening

Versies

Er zijn drie versies van RijAm, zodat er altijd een pakket is dat aansluit op uw behoeftes.

- RijAm Solo is een pakket voor de eenmanszaak, waarmee u eenvoudig een basisadministratie kunt voeren.
- RijAm Ambition is geschikt voor kleine en middelgrote rijscholen. De administratie wordt daarbij gevoerd op 1 computer.
- RijAm Vision is ontwikkeld voor grotere rijscholen en kent daarom een uitgebreide planningsmodule. Daarnaast kan het in een netwerkomgeving gebruikt worden.
Zowel voor Ambition als Vision zijn aanvullende modules beschikbaar. Voor meer informatie over de beschikbare modules kijkt u bij modules.

Dus of u nu een eenmanszaak heeft en wilt starten met een administratief systeem, of dat u een middelgrote of grote rijschool heeft, die op zoek is naar stroomlijning van de administratie: DataClip zorgt voor een passend software pakket.In uw eigen tempo

De modulaire opbouw van RijAm heeft voor u als voordeel, dat u uw rijschool gefaseerd en wanneer ú dat wilt, kunt automatiseren. Dat betekent starten met een minimale inspanning van bijvoorbeeld uw leerlingadministratie, en vervolgens naar behoefte aanvullende modules in gebruik nemen.

 

 

Gebruiksvriendelijk

Wat heeft u aan software, als u er geen wijs uit kunt? RijAm heeft géén ellenlange handleidingen of onbegrijpelijke programmafuncties. RijAm is wél:

- zeer gebruikersvriendelijk
- met een eenduidige, intu´tief te begrijpen schermopbouw
- functioneel en effectief.
Door de overzichtelijke gebruikersinterface, wijst het programma praktisch zichzelf. Daardoor verloopt de informatie-invoer - en vooral het terugzoeken - snel en efficiënt. Kortom: het systeem neemt u werk uit handen. U komt eindelijk weer toe aan het dagelijks werk.

Betrouwbaar

RijAm is gebaseerd op de nieuwste database-technologie van Filemaker. Kenmerkend aan de database-technologie van Filemaker is de zeer open structuur, die het mogelijk maakt gegevens te koppelen aan andere softwarepakketten en verschillende systemen te integreren.

 

Advies

Ons advies aan u: neemt u rustig de tijd voor een grondige oriëntatie van de softwaremogelijkheden voor uw rijschool. Eenmaal succesvol geautomatiseerd, is de investering voor uw rijschool later ruimschoots terugverdiend in efficiency en effectiviteit. Heeft u vragen of wilt u graag een demonstratie van RijAm zien, neem dan gerust contact met ons op. Onze expertise stellen wij graag ter beschikking voor een vrijblijvend, gedegen advies.

 

Prijzen

Licentieprijzen (eenmalige aanschafkosten)

RijAm Solo
Vanaf 349,00

RijAm Ambition
Vanaf 595,00

RijAm Vision
Vanaf 3695,00

Abonnementen
Vanaf 19,00 per maand


Nieuw nummer per 01 okt 09: T 0852 733 288 - E info@dataclip.nl

Kies het pakket dat bij u past!

 

 

Klik voor een vergroting:

Functioneel en effectief!