Technologie

FileMaker

RijAm is gebaseerd op FileMaker technologie. Als dochterbedrijf van Apple wordt het FileMaker-platform gehouden aan dezelfde strenge normen als het Apple-portfolio. Het creëren van aangepaste zakelijke oplossingen die professioneel zijn ontworpen en visueel aantrekkelijk zijn, is een van de sterke punten van FileMaker. Wanneer een database er geweldig uitziet, is het aantrekkelijker om deze te gebruiken. Uw team kan eenvoudig gegevens beheren en delen, waardoor ze productiever dan ooit worden.

Communicatie

Communicatie tussen medewerkers, instructeurs, leerlingen, ouders, zakelijke klanten is een belangrijk aspect van de bedrijfsvoering in een moderne rijschool.

RijAm biedt u daar uitgebreide ondersteuning voor. Apps voor leerlingen, portals voor instructeurs, automatische sms- en emailberichten, websitekoppelingen t.b.v. inschrijvingen, publiceren van lesdata, code 95 planning.

Web

Met RijAm Ruby kunt u dynamische, realtime inhoud bieden aan bezoekers van uw website. Geef leerlingen de mogelijkheid om zich online in te schrijven of biedt uw privacyverklaring online aan en registreer een akkoord direct in RijAm.

U kunt leerlingen de mogelijkheid geven om zelf online lessen te reserveren. Publiceer uw data voor nascholingscursussen op uw website en laat Code 95 cursisten zich inschrijven direct inschrijven voor een cursus.

Betrouwbaar

Betrouwbaarheid is een belangrijk aandachtspunt bij de ontwikkeling van onze software. Dat begint in de eerste plaats door goed te begrijpen welke eigenschappen u verwacht van uw software. Door ruim 30 jaar ervaring in de rijschoolbranche zijn wij uitstekend op de hoogte van de wensen en eisen voor rijschoolsoftware.  Deze eisen zijn vastgelegd in de ontwikkelspecificatie van RijAm Ruby. Verder is kenmerkend voor ons ontwikkelproces is dat we modulair te werk gaan. Het proces wordt opgedeeld in kleine stappen, waarbij we bij iedere stap zorgen voor adequaat testen en verificatie van de eisen. Bij maatwerk modules wordt u als klant in dit proces betrokken.

Systemen die modulair en simpel zijn vormen de basis voor een betrouwbare app.

Intuitief

Naast betrouwbaar moet software ook intuïtief zijn. Een heldere gebruikersinterface en intuïtieve ervaring vormen de basis voor een effectieve app. Eenvoudig werken is plezierig werken. Goed voor de werknemer, goed voor het proces, dus goed voor uw bedrijf.  Voordat wij RijAm Ruby hebben ontwikkeld hebben wij gesproken met verschillende gebruikersgroepen. Zodoende hadden we bij de start van de ontwikkeling een helder beeld van de eisen en zicht op de verschillende wensen. Wat maakt het werk eenvoudiger? Hoe maken we uw mensen gelukkiger? De inzichten die wij zo hebben verkregen ziet u terug in RijAm Ruby.

Integreerbaar

In de meeste rijscholen wordt er naast rijschoolsoftware ook gebruik gemaakt van andere apps (denk maar aan TOP online of boekhoudsystemen).  Door een open structuur kan RijAm Ruby informatie delen met vrijwel elk ander systeem dat bestaat. Dus in het universum van software  is RijAm een belangrijke ster … die veel planeten rondom zich heeft draaien.